Αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού 2021 / Επειδή πολλές φορές το σύστημα υπερφορτώνεται και είναι αδύνατον να δει κανείς τα αποτελέσματα ή να ανοίξει τα excel, τους πίνακες, τα αναρτούμε και εδώ.

Αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού 2021 / Επειδή πολλές φορές το σύστημα υπερφορτώνεται και είναι αδύνατον να δει κανείς τα αποτελέσματα ή να ανοίξει τα excel, τους πίνακες, τα αναρτούμε και εδώ.. Να σημειωθεί πως οι δικαιούχοι εμφανίζονται στις παρακάτω λίστες μόνο με τον αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης και όχι ονομαστικά. Έχουν πρώτα ελέγξει, αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα, λόγω μη σωστής. Επειδή πολλές φορές το σύστημα υπερφορτώνεται και είναι αδύνατον να δει κανείς τα αποτελέσματα ή να ανοίξει τα excel, τους πίνακες, τα αναρτούμε και εδώ. Jul 16, 2021 · τα αποτελέσματα του κοινωνικού τουρισμού. Jul 14, 2021 · προσωρινά αποτελέσματα αιτήσεων για τις επιταγές κοινωνικού τουρισμού του οαεδ.

Να σημειωθεί πως οι δικαιούχοι εμφανίζονται στις παρακάτω λίστες μόνο με τον αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης και όχι ονομαστικά. Έχουν πρώτα ελέγξει, αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα, λόγω μη σωστής. 1 day ago · κοινωνικός τουρισμός 2021: Jul 14, 2021 · προσωρινά αποτελέσματα αιτήσεων για τις επιταγές κοινωνικού τουρισμού του οαεδ. Jul 16, 2021 · τα αποτελέσματα του κοινωνικού τουρισμού.

Koinwnikos Toyrismos 2021 Pote Bgainoyn Ta Apotelesmata Apo Oaed
Koinwnikos Toyrismos 2021 Pote Bgainoyn Ta Apotelesmata Apo Oaed from armyvoice.gr
Οι δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να: Jun 24, 2020 · ηλεκτρονική επιταγή. 1 day ago · κοινωνικός τουρισμός 2021: Επειδή πολλές φορές το σύστημα υπερφορτώνεται και είναι αδύνατον να δει κανείς τα αποτελέσματα ή να ανοίξει τα excel, τους πίνακες, τα αναρτούμε και εδώ. Έχουν πρώτα ελέγξει, αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα, λόγω μη σωστής. Να σημειωθεί πως οι δικαιούχοι εμφανίζονται στις παρακάτω λίστες μόνο με τον αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης και όχι ονομαστικά. Οδηγίες για τις ενστάσεις στο προηγούμενο άρθρο. Jul 14, 2021 · προσωρινά αποτελέσματα αιτήσεων για τις επιταγές κοινωνικού τουρισμού του οαεδ.

Αναρτήθηκαν σήμερα, τετάρτη 14 ιουλίου 2021, οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων, ωφελουμένων και παρόχων.

Οι δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να: Να σημειωθεί πως οι δικαιούχοι εμφανίζονται στις παρακάτω λίστες μόνο με τον αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης και όχι ονομαστικά. 1 day ago · κοινωνικός τουρισμός 2021: Jun 24, 2020 · ηλεκτρονική επιταγή. Έχουν πρώτα ελέγξει, αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα, λόγω μη σωστής. Επειδή πολλές φορές το σύστημα υπερφορτώνεται και είναι αδύνατον να δει κανείς τα αποτελέσματα ή να ανοίξει τα excel, τους πίνακες, τα αναρτούμε και εδώ. Αναρτήθηκαν σήμερα, τετάρτη 14 ιουλίου 2021, οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων, ωφελουμένων και παρόχων. Οδηγίες για τις ενστάσεις στο προηγούμενο άρθρο. Jul 14, 2021 · προσωρινά αποτελέσματα αιτήσεων για τις επιταγές κοινωνικού τουρισμού του οαεδ. Jul 16, 2021 · τα αποτελέσματα του κοινωνικού τουρισμού.

Να σημειωθεί πως οι δικαιούχοι εμφανίζονται στις παρακάτω λίστες μόνο με τον αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης και όχι ονομαστικά. 1 day ago · κοινωνικός τουρισμός 2021: Έχουν πρώτα ελέγξει, αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα, λόγω μη σωστής. Αναρτήθηκαν σήμερα, τετάρτη 14 ιουλίου 2021, οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων, ωφελουμένων και παρόχων. Οι δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να:

Koinwnikos Toyrismos 2021 Pote Bgainoyn Ta Apotelesmata Apo Oaed Atnews
Koinwnikos Toyrismos 2021 Pote Bgainoyn Ta Apotelesmata Apo Oaed Atnews from i2.wp.com
Jun 24, 2020 · ηλεκτρονική επιταγή. Οι δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να: Να σημειωθεί πως οι δικαιούχοι εμφανίζονται στις παρακάτω λίστες μόνο με τον αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης και όχι ονομαστικά. Αναρτήθηκαν σήμερα, τετάρτη 14 ιουλίου 2021, οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων, ωφελουμένων και παρόχων. Οδηγίες για τις ενστάσεις στο προηγούμενο άρθρο. Jul 14, 2021 · προσωρινά αποτελέσματα αιτήσεων για τις επιταγές κοινωνικού τουρισμού του οαεδ. Επειδή πολλές φορές το σύστημα υπερφορτώνεται και είναι αδύνατον να δει κανείς τα αποτελέσματα ή να ανοίξει τα excel, τους πίνακες, τα αναρτούμε και εδώ. 1 day ago · κοινωνικός τουρισμός 2021:

Jun 24, 2020 · ηλεκτρονική επιταγή.

Jun 24, 2020 · ηλεκτρονική επιταγή. Οδηγίες για τις ενστάσεις στο προηγούμενο άρθρο. Επειδή πολλές φορές το σύστημα υπερφορτώνεται και είναι αδύνατον να δει κανείς τα αποτελέσματα ή να ανοίξει τα excel, τους πίνακες, τα αναρτούμε και εδώ. Να σημειωθεί πως οι δικαιούχοι εμφανίζονται στις παρακάτω λίστες μόνο με τον αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης και όχι ονομαστικά. Αναρτήθηκαν σήμερα, τετάρτη 14 ιουλίου 2021, οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων, ωφελουμένων και παρόχων. Οι δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να: Jul 14, 2021 · προσωρινά αποτελέσματα αιτήσεων για τις επιταγές κοινωνικού τουρισμού του οαεδ. Έχουν πρώτα ελέγξει, αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα, λόγω μη σωστής. Jul 16, 2021 · τα αποτελέσματα του κοινωνικού τουρισμού. 1 day ago · κοινωνικός τουρισμός 2021:

Οι δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να: Επειδή πολλές φορές το σύστημα υπερφορτώνεται και είναι αδύνατον να δει κανείς τα αποτελέσματα ή να ανοίξει τα excel, τους πίνακες, τα αναρτούμε και εδώ. Έχουν πρώτα ελέγξει, αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα, λόγω μη σωστής. Jul 14, 2021 · προσωρινά αποτελέσματα αιτήσεων για τις επιταγές κοινωνικού τουρισμού του οαεδ. Οδηγίες για τις ενστάσεις στο προηγούμενο άρθρο.

Bgainoyn Ta Apotelesmata Gia Ton Koinwniko Toyrismo Toy Oaed Eidhseis
Bgainoyn Ta Apotelesmata Gia Ton Koinwniko Toyrismo Toy Oaed Eidhseis from www.dikaiologitika.gr
Οδηγίες για τις ενστάσεις στο προηγούμενο άρθρο. Jul 16, 2021 · τα αποτελέσματα του κοινωνικού τουρισμού. Jun 24, 2020 · ηλεκτρονική επιταγή. Να σημειωθεί πως οι δικαιούχοι εμφανίζονται στις παρακάτω λίστες μόνο με τον αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης και όχι ονομαστικά. Επειδή πολλές φορές το σύστημα υπερφορτώνεται και είναι αδύνατον να δει κανείς τα αποτελέσματα ή να ανοίξει τα excel, τους πίνακες, τα αναρτούμε και εδώ. 1 day ago · κοινωνικός τουρισμός 2021: Jul 14, 2021 · προσωρινά αποτελέσματα αιτήσεων για τις επιταγές κοινωνικού τουρισμού του οαεδ. Αναρτήθηκαν σήμερα, τετάρτη 14 ιουλίου 2021, οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων, ωφελουμένων και παρόχων.

Jul 14, 2021 · προσωρινά αποτελέσματα αιτήσεων για τις επιταγές κοινωνικού τουρισμού του οαεδ.

Έχουν πρώτα ελέγξει, αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα, λόγω μη σωστής. Jul 14, 2021 · προσωρινά αποτελέσματα αιτήσεων για τις επιταγές κοινωνικού τουρισμού του οαεδ. Οδηγίες για τις ενστάσεις στο προηγούμενο άρθρο. 1 day ago · κοινωνικός τουρισμός 2021: Επειδή πολλές φορές το σύστημα υπερφορτώνεται και είναι αδύνατον να δει κανείς τα αποτελέσματα ή να ανοίξει τα excel, τους πίνακες, τα αναρτούμε και εδώ. Αναρτήθηκαν σήμερα, τετάρτη 14 ιουλίου 2021, οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων, ωφελουμένων και παρόχων. Jul 16, 2021 · τα αποτελέσματα του κοινωνικού τουρισμού. Να σημειωθεί πως οι δικαιούχοι εμφανίζονται στις παρακάτω λίστες μόνο με τον αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης και όχι ονομαστικά. Jun 24, 2020 · ηλεκτρονική επιταγή. Οι δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να:

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama